Hyarchis D.C.

Farshoring heeft veel ervaring met correspondentie in de Financial Services markt in het algemeen en de Hypotheekmarkt in het bijzonder. Wij zijn een specialist op het gebied van inrichten en beheren van uw documenten en andere uitingen in Hyarchis D.C. (HDC). Uw prijslijsten, offertes, polissen, achterstandsbrieven, reclame uitingen etc. worden door ons opgemaakt, aangepast en beheerd.

Wij werken al sinds 2010 met de HDC software en zijn goed bekend met de uitgebreide functionele mogelijkheden. Geavanceerde functies hebben voor ons geen geheimen. Door deze uitgebreide functionele kennis zijn we in staat zeer efficiënt te werken en kwalitatief hoogstaande output te realiseren.

Wij ondersteunen desgewenst ook het testen van uw ontwikkelde en/of gewijzigde correspondentie: dit gebeurt vanuit een strikte functie scheiding, door testmedewerkers die niet participeren in het ontwikkel traject.

Voor al onze diensten geldt dat we zowel binnen de traditionele werkwijze (waterval-methode) als binnen de Agile methodiek beschikken over ruime kennis en ervaring. Door het gebruik  van onze uitstekende video conferencing tools in combinatie met een uitgekiende werkmethodiek participeren wij in reguliere en adhoc werkoverleggen, Scrums en Sprints.

Contact

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van FarShoring voor uw organisatie?

Neem dan contact op voor een afspraak.
Wij zijn graag bereid u nader te informeren.

FarShoring B.V. | Frans Halslaan 1
3241 AB Middelharnis | Nederland