Diensten

Alles zelf doen is optellen. Samenwerken is vermenigvuldigen. Wij zijn gespecialiseerd in dienstverlening op het gebied van Kofax ITP D.C., Hyarchis D.C. en Software Testing. Door het inzetten van onze medewerkers in Suriname bieden we lage tarieven voor diensten van uitstekende kwaliteit. Onze medewerkers zijn hoogopgeleid en hebben veel kennis en ervaring met de financiële markt. Wanneer wij in Nederland klaar zijn met werken, gaan onze medewerkers in Suriname nog een paar uur door, en dat heeft effect. Bekijk hieronder onze diensten.
null
Met Kofax ITP optimaliseren wij de correspondentie naar uw klanten. Prijslijsten, offertes, polissen, achterstandsbrieven, reclame uitingen etc. worden door ons opgemaakt en beheerd.
Meer lezen
null
Bij wijzigingen in uw bedrijfsprocessen of de daarbij behorende informatiesystemen kunnen uw documenten zeer snel en kostenefficiënt aangepast worden met de inzet van onze ervaren Hyarchis specialisten.
Meer lezen
null
Onze gecertificeerde en dedicated testers beschikken over alle benodigde kennis en ervaringen om voor u een belangrijke bijdrage te leveren aan uw testprocessen.
Meer lezen

Contact

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van FarShoring voor uw organisatie?

Neem dan contact op voor een afspraak.
Wij zijn graag bereid u nader te informeren.

FarShoring B.V. | Frans Halslaan 1
3241 AB Middelharnis | Nederland